CONTACTEER ONS

  • Bereikbaar van maandag tot vrijdag

Maak het knus in huis met nieuwe binnendeuren

Stijlvolle binnendeuren werken uw interieur pas helemaal af wanneer u ze laat maken door schrijnwerkerij Frasi. Laat ze op maat ontwerpen en maken.

U voelt zich echt thuis in uw woning wanneer u over uw binnendeuren beschikt. Ze zorgen er voor dat u gezellig en rustig in uw woonkamer kan zitten en ze bieden u uiteraard de nodige privacy in slaap- en badkamers. Aangezien er vele soorten van binnendeuren zijn, laat u ze in de regio van Grobbendonk op maat maken door schrijnwerkerij Frasi.

Service

Net als bij uw kast of dressing op maat staat Frasi voor u klaar met een persoonlijke service. De deuren worden in het eigen atelier vervaardigd zodat u steeds op de hoogte bent over de vooruitgang van uw bestelling. De werken gaan vlot maar ook vakkundig vooruit. Tussen de goedkeuring van de offerte en de plaatsing van de deuren zit gemiddeld een levertijd van maximum één maand.

Keuze

Behoud een duidelijk overzicht van vele types en soorten die er zijn aan binnendeuren. Vanuit Grobbendonk komt het bedrijf naar u toe om uw wensen te bespreken. U ontvangt alle advies zodat u een doordachte keuze kan maken. Er wordt gewerkt met verschillende materialen van stevige schilderdeuren tot deuren bestaande uit massief.

Maatwerk

Doordat Frasi bekend staat om zijn maatwerk is ook bijna alles mogelijk wanneer u op zoek bent naar passende binnendeuren. U heeft ook één aanspreekpunt voor het volledig proces van uw binnendeur of ander schrijnwerk. Opmeten, ontwerpen, uitwerken en plaatsen, het gebeurt allemaal door Frasi. Schakel deze handige service in bij zowel nieuwbouw- als bij renovatieprojecten.

Contact

Maak vandaag nog een afspraak met Frasi voor uw binnendeuren. U zal snel over kwaliteitsvolle exemplaren beschikken.