CONTACTEER ONS

  • Bereikbaar van maandag tot vrijdag

Wij maken de droom van elke vrouw werkelijkheid...

Een dressing op maat kan ook bij u thuis. Doe beroep op Frasi BVBA in regio Grobbendonk

Voel u een V.I.P in uw eigen huis en laat een dressing op maat maken. Frasi is gespecialiseerd in dressings die perfect passen in de door u voorziene ruimte, binnen in de slaapkamer of in een autonome ruimte. Een dressing betekent onder andere meer rust in de slaapkamer omdat u 's morgens uw kleren kan kiezen en uzelf kan omkleden in een aparte ruimte en geen rondslingerende kledij meer in de slaapkamer omdat u altijd wel een plekje vindt in de dressing. Bovendien kan een dressing gemaakt worden op maat van ieders budget en naar ieders persoonlijke smaak.

Ons bedrijf is gelegen in Grobbendonk, maar is actief in de ruime omtrek ervan. Bij ons vindt u steevast kwaliteit, service en een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Aarzel dus niet wanneer u een dressing op maat wil laten maken in Grobbendonk en omstreken. Doe beroep op onze professionaliteit en wees zeker van een mooi en duurzaam resultaat. Neem snel contact met ons op via telefoon of vul eenvoudig het formulier in met de online applicatie.